Pappabloggerne

Bli Kjent med oss

Torbjørn Mohn-Haugen

Pappaen til Theodor

 

Alder: 35

Yrke: Erfaringskonsulent

Jeg er opptatt av at mennesker skal ha det bra. Jeg er gift med en psykolog, har dårlig humor og har tro på at fedre trenger arenaer der de kan møtes for å utvikle seg i farsrollen. Jeg har tidligere dukket opp på Mammabanden som gjestesnapper, har skrevet et titalls innlegg i nasjonale aviser, gitt ut en diktsamling, oversatt flere bøker fra engelsk til norsk og har en tendens til å si ting som ikke passer seg.

Som pappa er jeg opptatt av at barn har godt av å utfordres og at det å utsette barn for litt risiko gjør dem mer robuste.

Jeg er utdannet pedagog og journalist. Er teknologi-geek og introvert. 

Knut Moestue

Pappaen til Thomas

Alder: 37

Yrke: Kommunikasjonsrådgiver

Jeg har alltid vært interessert i likestilling og viktigheten av farsrollen. Jeg bestemte meg derfor raskt for å ta kontakt med Torbjørn etter hans artikkel og responsen på denne. Vi menn kan ikke la det være opp til andre å definere hva en god far skal være. Her må vi ta tak og gi barna våre de beste farsfigurene vi kan klare.

Jeg er ellers veldig glad i å gå turer med sneipen, lage mat og reise. jeg vil kalle meg en "utsyrsfreak" men er alltid mer opptatt av opplevelser en ting. 

Ali Fazliu

Pappaen til Marlon

Alder : 36

Yrke: T-banefører

Det viktigste for meg er at min sønn får en trygg og forutsigbar oppvekst med en dæsh pappakaos. Jeg er oppatt av fedres innvollveringsgrad i deres egne barns oppvekst fordi dette er med på å forme barna og fedrene. Jeg ønsker ikke å kopiere min kone i alt jeg gjør som pappa men heller definere min rolle og sette egne grenser.

Jeg kommenterte innlegget til Torbjørn fordi jeg er opptatt av papparollen og hva andre fedre gjør i pappapermisjon. Når jeg ser en mann trille en barnevogn alene får jeg mange tanker og spørsmål i mitt hode. Noen av de vil vi kanskje få svar på her.

 

Jeg er en tv slave som også er glad i naturen og appene som følger med. Det viktigste er ikke hvordan det ser ut på insta eller face men selve opplevelsen og historien bak bildene.

©2019 - pappapermen.no