• Knut Moestue

Min Bugaboo Fox

Oppdatert: 7. jan. 2019

En ny vogn koster mye penger og er blandt de største investeringene man gjør før fødselen. Vi hadde derfor en lang prosess for å velge hvilke guttungen skulle rulles rundt i Oslos gater med.


Det er ikke enkelt velge vogn, selv om vi med tiden har vi funnet ut at det ikke går an å finne en vogn som gjør alt, trodde vi at alle våre problemer skulle løses med et kjøp. Vi googlet, leste anbefallinger, så youtube videoer, lyttet til kjentfolk og var selvfølgelig å prøvekjørte både på BarnasHus og Babyshop.


Vi var ute etter en vogn som var lett å styre gjennom den urbane jungelen på Sankthanshaugen, ha store nok hjul til å kunne bestige selv de største snøfondene, kunne klappes sammen til å passe i bagasjerommet på en e-Golf og ikke minst se sånn halv alright ut der vi gikk mellom kaffelatte avtalene våre. Etter å ha vært gjennom en rekke merker og modeller falt valget vårt på den nyankommende Bugaboo Fox Den er alle de tingen vi var ute etter, men har noen få ulemper.


Man kan i følge butikken ( Babyshop) ikke henge noe på styret som veier mer en 10kg. Dette er noe vi syntes var ganske rart etter som de selger hauger av bleievesker som er spesiallaget til å henge nettop der. En av grunnene til at vi gikk for nettopp Bugaboo Fox var at den hadde vedlikeholdsfrie hjul, det vil si at de er solide og ikke er fyldt med luft. Med tid har vi sett at det kanskje kunne vært litt mer behagelig for sneipen å ha litt ekstra demping i form av luft i hjulene ettersom noe av veinettet i Oslo minner mer om en grus vei i Mogadishu enn et fortau på den nordlige havkule. Uansett så er vi kjempe fornøyd med vår Bugaboo Fox og kan anbefalle den på det sterkeste

#barnevogn #bugaboo #utstyr

665 visninger0 kommentarer

©2019 - pappapermen.no