• Torbjørn Mohn-Haugen

Topp 5 sanger å danse til for far og barn på Youtube

Theodor er 14 måneder nå. Han er glad i å danse, som alle andre barn (tror jeg, kjenner ikke så mange), men uansett er det å danse og svinge seg rundt med pappa tilsynelatende en av hans favorittgreier, i tillegg til kjøkkenmaskiner og robotstøvsugere (men mer om det i en annen post). Jeg har derfor i det siste hatt lyst til å dele de topp 5 sangene jeg og han groover mest til.


For the record: jeg er han som alltid står i hjørnet på diskotek når alle danser, men hva gjør vel ikke en pappa for sin sønn.


Prøv det selv om du lider av ekstrem dansevegring. Også du kan rocke stuegulvet. Bare pass på mors særdeles store trang til å dokumentere latterlige øyeblikk på SnapChat og video.


Dette er lista:

1. Brannbamsen Bjørnis

Har du et barn, vel så har du enten sett denne allerede eller så er du "in for a treat". Brannbamsen Bjørnis er et prosjekt Gjensidige stiftelsen finansierte for å øke bevisstheten rundt brannvern hos barn. Et eller annet geni kom på at man burde få en stor koselig bamse til å lage show og danse for barn slik at de ble lærte om brannvern. Genialt og nyskapende! - De laget blant annet en sang som når jeg skriver dette er sett 10 330 896 ganger sett på Youtube. Så er du nybakt pappa, sjekk den ut og lær deg sangen. Både moro og pedagogisk genialt. For, ja, Hei, Hei. Her kommer brannbamsen Bjørnis. Topper min liste bare fordi, ja det er en dansende bjørn, og fordi det er masse trønderske kleine brannmenn i den som jeg gjenkjenner min egen dansevegring i. Supert hva?


2. Baby shark

Denne har du hørt så mange ganger nå at du sannsynligvis får mer lyst på omgangssyke enn babyhaier, men what can you do liksom.... En gøyal absurd sang som selv bestefar kan danse til (hvis du ikke har en bestefar som kun hører på Rolling Stones da... Sånn som Theodor har.) Baby Shark har syke 594 millioner views på youtube, men er en mental prøvelse for alle foreldre. Tro meg. Skal du noen gang torturere noen så er denne et tips... Den kommer som nummer to her bare fordi bestefar faktisk synes det var gøy til tross for Rolling Stones-manien.3. Barnplaneten - "Kompisbandet - Sånger för hela kroppen (Alla sånger)

Pardon my F**** swedish, men skal du virkelig få ungen din språkforvirra og glad i merkelige folk i stripete gensere så er dette noe for deg. Til og med jeg får lyst til å danse av alt det dette crazy kompisbandet gjør. Se, dans og lær. Barnplaneten har 9,9 millioner views på Youtube - Absurd gøy å danse til, selv for dansevegrende fedre som har fått nok av handleturer til Sverige.


4. Rockin in the Free world av Neil Young

Å bruke en baby som gitar er vel alle fedres drøm. Spiller en pappa inn en musikkvideo der de bruker en baby som gitar og kiler hen på magen imens han later som han synger denne sangen tror jeg han ville blitt en stor stjerne på Youtube og blant en de svært modige fedre i vår generasjon. Selv gjorde jeg det alene, i stua til stor glede for Theodor. Try it. You will love it. (PS: Vær forsiktig for all del og hold moroa for deg selv)


5. Arne Alligator

første gang jeg så Arne Alligator ble jeg glad, hvem blir ikke glad av en alligator som heter Arne liksom. Faktisk ble jeg så glad at det ble en Facebook-story av det. I etterkant skammer jeg meg litt... For Arne og vennene hans blir veldig fort, veldig irriterende. Believe me, men Arne får en plass på denne lista bare fordi Theodor får store øyne og vrikker på rumpa.Vel, kos deg du også, hvis du takler presset det medfører.

1,020 visninger0 kommentarer

©2019 - pappapermen.no